Non-Muslim Cuba Puasa 2020 (Edisi PKP) Λήψη

Αποστολή στους φίλους σας
Προσθήκη
  • 16 მაი. 2020

  • Kali ni kita ajak lagi member non-muslim Lobak Merah untuk try berpuasa untuk satu hari. Tapi this time diorang berpuasa sambil duduk di rumah lah sebab PKP kan. So jom tengok perangai Thina, Amanda dengan Jit bila pishang tak dapat makan dan minum. FOLLOW TALENT KAMI DI INSTAGRAM! Thina: https://www.instagram.com/thinamarley/

Σχόλια

  • Adib Fazlin
    Adib Fazlin 6 თვის წინ

    thina: today i nk masak resepi rahsia atuk i...

  • SIR MANNOQ
    SIR MANNOQ 6 თვის წინ

    Nikmat puasa - bila air yang pertama masuk ke kerongkong .

  • Songs Evolution MY
    Songs Evolution MY 6 თვის წინ

    I've been teaching myself to fasting since 16, so it's easy for me.

  • Hana Banana
    Hana Banana 6 თვის წინ (რედაქტირებული)

    that part when Jit masak lunch, isn’t that all of us ladies yang ganti puasa but still kena masak for the whole family yang lain 😂😂

  • Onizuka Eikichi
    Onizuka Eikichi 6 თვის წინ (რედაქტირებული)

    Pretijit is natural beauty❤️

  • Muhammad Syakir
    Muhammad Syakir 6 თვის წინ

    Tak boleh makan

  • Ain Athirah
    Ain Athirah 6 თვის წინ

    Resipi atuk thina ialah KFC HAHAHHAHAHHAHAH tergelak aq😂

  • The Lazy Cat
    The Lazy Cat 6 თვის წინ

    Actually puasa ni salah satunya akan buat kita rasa bersyukur sgt bila dapat makan dan minum. Sebelum ni maybe kita tak pernah menghargai, tapi dgn puasa kita akan menghargai setiap rezeki yg kita makan tu. So bg aku korang tak biasa lagi so mmg akan rasa letih. Kalau dah practise maybe korang akan okay. Still boleh buat kerja, still boleh active lagi. So apa pun tahniah utk korang bertiga. Good job. Nanti boleh try puasa lagi. Its good for ur body also 😊

  • Ikmal Hariz
    Ikmal Hariz 6 თვის წინ

    Tidur sepanjang hari x batal pun puasa.. just makruh

  • raf fa
    raf fa 6 თვის წინ

    It's hard because you guys doing it for the 1st time. We have years preparing our body to fast. We do it for half day 1st like fast from morning to noon when we were young then slowly progressing into a full fasting period. Good job for tahan for fasting for the whole day! I know it's hard but you guys are awesome!

  • SHX Channel
    SHX Channel 6 თვის წინ

    Lobak Merah Notify appear:

  • Mahani Mahani
    Mahani Mahani 6 თვის წინ

    Yous should ask Lava to puasa. Let's see if she could laugh all the time 😂

  • K H A D
    K H A D 6 თვის წინ

    I don't know why the girl named "jit" is literally me in real life🤣🤣🤣

  • AkiraYC88
    AkiraYC88 6 თვის წინ

    2:20

  • Salbiyah Abdullah
    Salbiyah Abdullah 6 თვის წინ

    5:20

  • Vilasini Menon
    Vilasini Menon 6 თვის წინ

    Should ask Lava to fast as well.... surely whole time laughing

  • Irene sing song
    Irene sing song 6 თვის წინ

    5:20

  • Kalay Sudar
    Kalay Sudar 6 თვის წინ

    I'm a person who don't write comment actually but this effort by you three people made me to comment.

  • ketupat palas
    ketupat palas 6 თვის წინ

    Part Thina cakap resepi rahsia Atok lps tu tunjuk KFC tu aku gelak kuat gila ! ! Kuangjo toi 🤣

  • Noob King Android Gamer
    Noob King Android Gamer 6 თვის წინ

    Taniah siapa bukan muslim puasa sampai magrib btw sya tempat ketiga coment