Drama Setan (Serius+Spontan) : JAGA HATIKU Λήψη

Αποστολή στους φίλους σας
Προσθήκη
  • 27 აპრ. 2020

  • Drama spontan yang simple ini dibuat bagi mengubat rindu kepada Drama Spontan yang lama menyepi disebabkan PKP. Semoga terhibur. Instrumental music: @Z Qusyairi https://youtu.be/qAIUAYqzHEQ Subscribe Youtube: @SyahmiSazli Team | @Anissa Faizul

Σχόλια

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli 6 თვის წინ

    Alhamdulillah trending #1 dalam masa 24jam. Walaupun drama spontan kali ni agak simple, shooting pun dlm rumah je tapi masih lagi diterima. Terima kasih semua🙏❤️ Tahniah Asif , Nissa & Pak Abu🔥

  • Fahmi Asraf TV
    Fahmi Asraf TV 5 თვის წინ

    TAHNIAH MIE..🌹

  • Luqmey Fahmin
    Luqmey Fahmin 5 თვის წინ

    Salam syahmi. Sy Dr di hospital raja perempuan zainab II. Nok mitok jaso syahmi utk promote rakyat klate g derma daroh. Daroh makin sikit. Penderma makin kurey. Harap syahmi buleh guno pengaruh syahmi utk promote rakyat malaysia g derma daroh. Maklumat lanjut:

  • Mohd Radhi Raduan
    Mohd Radhi Raduan 5 თვის წინ

    Muka Asif mcm Muka Kylian MBAPPE sape setuju kasi like sikit

  • Kaixa viii
    Kaixa viii 5 თვის წინ

    "setting"

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli 6 თვის წინ

    Ni je yg mi mampu buat musim ni. Semoga dpt mengubati rindu korang kpd Drama Spontan. Jangan lupa share biar trending gais🙏🔥❤️

  • aresmuzamel
    aresmuzamel 6 თვის წინ

    Hey random person scrolling down the comment section

  • Podin Shahz Channel
    Podin Shahz Channel 5 თვის წინ

    Assalam kwn2 semua..sye seorang rider foodpanda dan sye ada kongsikn pengalaman saya sepanjang menjadi rider di youtube channel sye..pd korang yg nk tau apa yg rider2 foodpanda buat,bole la jengah2 youtube channel sye ye.

  • Ranggi Man
    Ranggi Man 5 თვის წინ (რედაქტირებული)

    Satu satunya orang yang boleh berbicara dengan Cameraman.......

  • Mohd Shakir
    Mohd Shakir 6 თვის წინ

    Buat iklan Raya skali thun nie mi .. like sikit spe setujuu ??

  • iRon Man2121
    iRon Man2121 6 თვის წინ

    It's looks funnier like this, i think the cut scene is no need.

  • boss projek
    boss projek 5 თვის წინ

    Sapa yang like comment saya.saya akan subscribe balik untuk memudahkan saya paling penting korang kena subscribe saya dulu.sama2 salin tolong ya

  • ADAM077
    ADAM077 6 თვის წინ

    video paling popular 2020 jatuh kepada

  • Best 4 Gaming
    Best 4 Gaming 5 თვის წინ

    JANGAN DI SKIP IKLAN NYE..nk bg duit raya kat asif ni.

  • AINA AYUNI BINTI ZULKIFLI Moe
    AINA AYUNI BINTI ZULKIFLI Moe 6 თვის წინ

    Esok Birthday aku nak like satu pun takpelah 😢❤️✨

  • Nik Suraya
    Nik Suraya 6 თვის წინ

    Cite syahmi mmg best spe setuju like ah skit org kelantan hebat

  • Luffy Lu
    Luffy Lu 6 თვის წინ

    Paling tak tahan tu setting, shooting, dating, betting. Rupanya meeting.. Keep up the good work😂😂😂😂

  • MOHD ZAIM
    MOHD ZAIM 6 თვის წინ (რედაქტირებული)

    2:58

  • Cadibang
    Cadibang 5 თვის წინ

    ya Allah terus terbahak part pak abu masuk

  • Are Mar Gaming
    Are Mar Gaming 6 თვის წინ (რედაქტირებული)

    Sape setuju abe mie wak iklan raya tahun nie