Chombi - Rindu Rindu Λήψη

Αποστολή στους φίλους σας
Προσθήκη
  • 16 აპრ. 2020

  • Chombi dgn lagu nya yg berjudul RINDU RINDU pernah menjadi perhatian di Apak Channel,masa tu apak mintak persetujuan dr pendengar2 semua dan ternyata mereka inginkan lagu ini di keluarkan di YouTube Channel...Lagu ini adalah di bawah kawalan PADU RECORDS dan MVM PRODUCTION.. Di larang memuat turun dan memuat naik Video dan Lagu ini tanpa persetujuan dari pihak kami..Mohon support dari korg utk komen,share,like dan subscribe.. instagram : sitimaryam_chombi #chombi #rinduchombi #apak

Σχόλια

  • Panglima Hitam
    Panglima Hitam 1 თვის წინ

    Lagu tak sedap langsung. nak jual muka je ni.

  • Apak channel
    Apak channel 5 თვის წინ

    Alhmdulillah.. syukur ke hadrat ilahi dgn izin nya maka dh keluar lagu ni walau dalam tempoh PKP.. video ni apak main bantai je shoot nya, harap korg tak kisah ye...kepada bakal2 menantu apak tu sila lah share lagu ni dan pastikan jgn download & upload balik kerana ianya adalah kesalahan di sisi undang2 YouTube..🤗🤗... akhir kata dari apak jgn keluar rumah dan pastikan ikuti arahan PKP buat sementara waktu dan selamat hari raya haji utk tahun depan...🤗🤗🤗🤪🤪

  • Apak channel
    Apak channel 5 თვის წინ

    Chombi..chombi jugak menantu oii..jgn lupa lagu BAPAK MERTUA engkorang ni yg bertajuk KISAH APAK akan keluar pada 24 hb di APAK CHANNEL...😅😅.. 24 hb tu adalah befday apak,selalu nya org bg hadiah kan..? Kali ni apak pulak bg hadiah kat engkorang dgn lagu KISAH APAK..tp klu ada siapa yg nak bg hadiah pun apak on jugak...dapat gegula sebijik pun jadilah asalkan engkorang ikhlas...jgn lupa 24 hb ni..KISAH APAK di APAK CHANNEL..

  • mira za
    mira za 5 თვის წინ

    Cuba cari kesalahan ejaan :

  • Ai Wahida
    Ai Wahida 5 თვის წინ

    Tahniah adik dah release single Rindu-Rindu. Bertambah rindu kat adik sorang ni tau!!! All the best for you dik! 💗

  • mimi mimi
    mimi mimi 5 თვის წინ

    ni kalu nasyid kompom memang best sbb lenggok suara tu sedap je dengar

  • Apak channel
    Apak channel 5 თვის წინ

    korg ni kan bila tang chombi ramai nau yg rajin komen..klu tang lagu apak korg x komen pun ye....😅😅...adehhh jem 🤦🏽‍♂️...bahahahaa..apa pun engkorang mmg terbaik...agak2 lagu ni bole trending no 1 tak.?? ce komen jap

  • Anip Izat
    Anip Izat 5 თვის წინ

    Akhirnya keluar jugak.. Banyak kali dengar tak pernah bosan.. Lagu ciptaan apak semua nya best..

  • dekyyin
    dekyyin 5 თვის წინ

    aku asyik ulang je lagu ni weh, tak boleh move on hahaha 😩😭❤️

  • nur ara
    nur ara 4 თვის წინ

    Da la lawa, suara sedap pulak tu 😫 aque jeles 😂

  • Geral Chanel
    Geral Chanel 5 თვის წინ

    Selamat malam abang hary abang lory salam dari Indonesia 🇮🇩

  • Damalis chan
    Damalis chan 4 თვის წინ

    Saya dari Indonesia ni . Dari Kalimantan Selatan . Suka lagu lagu Abang apak ni

  • Adolf Hitler
    Adolf Hitler 5 თვის წინ

    Beautiful song,,,, from thai🇹🇭♥️🇲🇾

  • Achoi Ohlala
    Achoi Ohlala 5 თვის წინ

    mcm nie kerr klw mizan pakai tudung?😂

  • Irwan Izurin Ismail
    Irwan Izurin Ismail 5 თვის წინ

    ada mcm vibe lagu raya. teringat lagu zalifah ibrahim & m shariff - hari raya. cer buat versi lagu raya lagu ni

  • Nurul Tasha
    Nurul Tasha 5 თვის წინ

    I just can't stop hearing this song... And yess i miss you my ex... But i can't do anything for you to stay with me.. Ok then just go DOGGG..!!

  • Channel K AY
    Channel K AY 5 თვის წინ

    Saya suka lagu ini..

  • dwi alverina
    dwi alverina 4 თვის წინ

    Populer nye lagu ni. Sampai INDONESIA.

  • Norli Abdullah
    Norli Abdullah 2 დღის წინ

    Lagu best sgt.. sedap dengar kat telinga.. penyanyi pun cantik manis.. semoga maju jaya dik .. boleh pergi jauh nie👍🏻👍🏻👍🏻

  • Padu Records
    Padu Records 5 თვის წინ (რედაქტირებული)

    Semoga lagu ini menjadi lagu yg trending di hati anda