Burno u Skupštini: Mandić - Pustite vladiku na slobodu! Vukovićka - Nema srbovanja u CG Λήψη

Αποστολή στους φίλους σας
Προσθήκη
 • 13 მაი. 2020

 • #CrnaGora, #AndrijaMandić, #Demokratskifront Lider Nove srpske demokratije i član predsjedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić, kazao je danas ,u sredu 13. maja u Skupštini CG, da je opozicija planirali da pozovu sve pravoslavne vjernike da izađu na ulice i blokiraju sve puteve dok se na slobodu ne pusti episkop budimljansko-nikšički Joanikije sa sveštenicima, ali da su odustali nakon poziva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i Episkopskog savjeta Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. - Na sjednici poslaničkog kluba Demokratskog fronta (DF) smo promijenili smo prethodno donešenu odluku da pozovemo sve pravoslavne hrišćane da blokiraju Crnu Goru i zaustave svako kretanje i saobraćaj dok ne budu oslobođeni Joanikije i sveštenici. Nakon poziva Amfilohija i Episkopskog savjeta, koji su poručili i nama svim partijama da se uzdrže od bilo kakvih partijskih i političkih zloupotreba crkve. Da ne bi bilo da mi nešto želimo da zloupotrijebimo, što su pokušavali da nam pripišu mnogi, mi hoćemo da budemo članovi Crkve kojima niko ne može prebaciti da želimo da profitiramo”, kazao je Mandić. Podsjetimo, vladiki Joanikiju i sveštenicima je određeno zadržavanje do 72 sata nakon jučerašnje litije u Nikšiću. Andriju Mandiću je replicirala poslanica Demokratske partije socijalista (DPS), Aleksandra Vuković, kazavši da je sabor Srpske pravoslavne crkve (SPC) trebao da se održi prije nekoliko dana, ali su čelnici SPC poštujući mjere koje je donijela država Srbija, kao njihova matična država, odgodili sabor za sutra, 14. maj. - Prvi put od kada se održavaju litije one su politizovane“, ocijenila je Vuković i dodala da su u DPS-u „za hrišćanstvo i pravoslavlje, a ne srboslavlje“. A kako je tekao tok današnje sednice parlamente CG pogledajte u video prilogu iznad pa o svemu donesite svoj sud. #novosti, #politika, #vesti, #novostidana, #vestiCrnaGora, #CrnaGora, #Srbi, #Serbia, #Serbian, #Nikšić, #SPC, #pravoslavlje, #AndrijaMandić, #Demokratskifront, #DF, **************************** Za više informacija pratite nas preko portala i društvenih mreža: WWW: srbin.info YouTube: https://shorturl.at/gnosN Twitter: https://twitter.com/srbininfo Facebook: https://www.facebook.com/srbin.info ---------------------------- Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „centar” i rad portala „srbin.info”, donacije možete uplatiti putem sledećih linkova: https://www.paypal.me/srbininfo/ https://www.paypal.me/srbininfo/5 https://www.paypal.me/srbininfo/10 https://www.paypal.me/srbininfo/20 https://www.paypal.me/srbininfo/50 https://www.paypal.me/srbininfo/100 https://shorturl.at/celB9

Σχόλια

 • СРБИН.инфо
  СРБИН.инфо 5 თვის წინ

  Не заборавите да пратите канал СРБИН.инфо кликом на дугме SUBSCRIBE (ПРАТИТЕ) испод видеа. Хвала.

 • Marko Boskovic
  Marko Boskovic 1 კვირის წინ

  Mandicu gospodine,tako si mi drag ,ti si jedna covecija gromada.Voleo bi da budes Predsednik ,Medojevic Premijer, a Knezevic Ministar moze da bira cega,i onaj dekica sa brkovima sto je hteo da pljeska Djukanovica ministar Sudstva. A Dritan nek vodi kulturu. Puno srece bratska zemljo.♥️♥️♥️🤴Boskovic, Mratindan

 • Српско правничко друштво

  Дрољетино

 • ant venom
  ant venom 1 თვის წინ

  Laprdanja ove sa kapom su se toliko smučila narodu. Kladim se da je zbog nje dps ostao bez 4-5 mandata.

 • Alen Nyx Ulric
  Alen Nyx Ulric 3 თვის წინ

  Koliko mi je smjesna ona kapa sto nosi Zena 😂😂 nikako je ozbiljno nemogu je shvatiti

 • Pako Pakic
  Pako Pakic 4 თვის წინ

  Vukovicke kurvice... kurvice.

 • ДАНИЛО ПАВЛОВИЋ
  ДАНИЛО ПАВЛОВИЋ 4 თვის წინ

  Ова Вуковића је глупа да Бог сачува

 • Milan Krstovic
  Milan Krstovic 4 თვის წინ

  Vukovicka ne lupetaj pametnija si bar malo kada cutis. Slusao sam debila al kao tebe jos nisam.

 • Vera Krstic
  Vera Krstic 5 თვის წინ

  Ko. Dira. Crkvu. I. Popozne. Ljude. Bog. Ce. Im. Suditi. Bog. Ne. Zuri. Gleda. Sve.

 • petlla1
  petlla1 5 თვის წინ

  Ovi df-covi su pukli skroz,ka babe su, nedaju nikom da prica sem njih

 • Ante Cvitković
  Ante Cvitković 5 თვის წინ

  Bravo, nema srbovanja. Ovako su popovi i u Hrvatskoj devedesetih trovali neuk narod. Tog popa nemojte nikad pustit iz zatvora, to je nacionalisticko sovinisticko klerofasisticko smece.

 • Nemanja Raicevic
  Nemanja Raicevic 5 თვის წინ

  Ja sam zaljubljen u u ovu zenu

 • Halim Krasniqi
  Halim Krasniqi 5 თვის წინ

  Русији и Србији нијë им успëло да направë Православни Ватикан на Коцобу па сада манипулишу џрбски народ да би направили Православни Ватикан на Црној Гори. Ë па неqë Можë!!!

 • Upriva
  Upriva 5 თვის წინ

  Ahahah kakva njuska. Lepardica sa kapicom. Majko mila kakav je Balkan cirkus postao.

 • Semir Kasumovic
  Semir Kasumovic 5 თვის წინ

  Mandic kaze "sveti vladika"..kako moze jednog obicnog covjeka koji je zavrsio teologiju i koji je svjesteno lice (to mu je zanimanje) da naziva tako? To je svetogrdje. Zasto je bilo koji pop bolji od obicnog covjeka?? Zasto se ijedan pop naziva svecem?? Zasto se klanjate ljudima koji su samo praktikovali vjeru i nazivate ih nekakvim svecima?? Klanjajte se samo Bogu svemogucem.

 • bgvracar
  bgvracar 5 თვის წინ

  Da li ova žena ikad skine kapu kad je u parlamentu? Na šta to liči?

 • Goran Goran
  Goran Goran 5 თვის წინ

  Na kojoj je ova drogi zajebala je heroin

 • Vladimir Putin
  Vladimir Putin 5 თვის წინ

  Što niste ispostovali bojkot milovi podanici iz DF a, svake cetiri godine mu produzite mandat BAGRO lajava. Vi ste sindjovi parlamentarci, a para vam ne fali svi ste puni kao brod. Radite li išta 30 godina osim sto mlatite iz tih klupa. Vi niste predstavnici srpskog naroda u cg.

 • Aleksander Korencan Stojakovic
  Aleksander Korencan Stojakovic 5 თვის წინ

  Vukovićka - "Nema srbovanja u CG". U povjerenju poslanici iz Milove stranke: Svaki ključni temelj Crne Gore bazira se na ličnosti Petra II. Petrovića Njegoša i njegove Biblije "Gorski vijenac". To će potvrditi svaki pošten, iskren i dobronamjeran čovjek ma ko god on bio, i iz bilo koje nacije i vjere. Prema tome gospođo Vuković i svi oni ljudi koji su vašeg političkog mišljenja i opredjeljenja, savjetujem Vam da samo otvorite "Gorski vijanac" na prvoj unutrašnjoj stranici i da pogledate šta piše u njoj kome je veliki vladika Rade posvetio tu najveću literarnu crnogorsku umotvorinu ikada napisanu na ovim našim balkanskim prostorima. Kada to pročitate i vidite, tek onda ćete shvatiti kakvo je bilo i ostalo pravo političko i ljudsko uvjerenje najvećeg crnogorskog veleuma svih vremena, odnosno drugim riječima na čijoj je strani bio Njegoš.

 • Nevena Ilic
  Nevena Ilic 5 თვის წინ

  Kad bi Bog dao da Mandic i njemu slicni,shvate i pokaju se i napuste Crnu Goru, Crkvi bi bilo olaksanje. Samo se nadate da skupljate poene, ali,zapamtite, nas narod nije glup, narod vas ne voli. Pogledajte koliko nas ima koji kazemo, na svakoj litiji smo bili,zato sto tako osjecamo, i da nikad ne bi ni pomislili da izadjemo na vas poziv. Nikada, sramota nas je sto sebe nazivate prestavnicima srbskog naroda...to bi mozda voleli da budete.