Bukan Gadis Biasa (2020) | Episod 21 Λήψη

Αποστολή στους φίλους σας
Προσθήκη
  • 16 მაი. 2020

  • Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya ‘emak’. Cinta adalah sesuatu yang asing baginya. Pertemuan semula Amirul dengan Johana membuatkan Amirul yakin tentang perasaannya. Hidup Johana sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amirul yang degil tetapi berprinsip. Kemunculan adik Rayyan, Amer membuatkan Jo rasa terpukul. Si mata keranjang itu cuba mencari jalan 'fast track' ke hatinya sedangkan Amirul yang terlebih dahulu ada masih setia menanti. Takdir memerangkap dirinya di antara tiga hati yang bersaudara. Mampukah dia terus menipu diri? Atau haruskah dia pulang kepada fitrah, memilih jalan bahagianya bertemankan sekeping hati yang lain?

Σχόλια

  • wanniebeth
    wanniebeth 4 თვის წინ

    Spe x prnh tinggl crita ni . Like dulu ya .

  • Dhia's Life
    Dhia's Life 4 თვის წინ

    Nape nak habis Tu lain dari episode yg lain?

  • aira thani
    aira thani 4 თვის წინ

    Spe tak prnh tertinggal ep 1 hngga seterusnya

  • syeth mujahid
    syeth mujahid 4 თვის წინ

    Tips bersalam raya,

  • Belajar Memasak
    Belajar Memasak 4 თვის წინ

    ●1.45 am ●

  • Hafiz Karim
    Hafiz Karim 4 თვის წინ

    Like dlu..lps terawih layan...geng rayyan like la😘😘

  • Billy Argenta
    Billy Argenta 4 თვის წინ

    No More Spoller Bukan Gadis biasa Officially Ending

  • Hantu Malam
    Hantu Malam 4 თვის წინ (რედაქტირებული)

    Assalammualaikum buat semua dan selamat berpuasa

  • zzz zzz
    zzz zzz 4 თვის წინ

    Jahat naw juliana ni....ni baru drama belum real life lagi..klau real life ni dah lama kena bantai..buat org panas ja..comel jo pakai baju raya kecik omey ja

  • Mohd Akil
    Mohd Akil 4 თვის წინ

    Mak ..aisyah nk tanya boleh

  • Farhana Farhana
    Farhana Farhana 4 თვის წინ

    Seronok tengok bukan gadis biasa ni best sgt² marah ade gembira ade sedih ade

  • wak bobber
    wak bobber 4 თვის წინ

    Suka nengok citer ni, tp, apasal mcm x cukup syarat plak episod hari ni.. Mcm tak abis je citer.. Aduh.. Sikit kecewa

  • 아이샿
    아이샿 4 თვის წინ

    Apahal ending ni???

  • Billy Argenta
    Billy Argenta 4 თვის წინ

    No More Spoller Bukan gadis Biasa Happy Ending

  • Billy Argenta
    Billy Argenta 4 თვის წინ

    After this Controvertion Now Happy Everlly After bukan Gadis biasa is Over Ayda Jebat maraming salamat PO Kapamilya

  • Che Rafilah
    Che Rafilah 4 თვის წინ

    27:34

  • Annisa Chaniago
    Annisa Chaniago 4 თვის წინ

    Saya dari Indonesia,suka sekali film Malaysia,,😁

  • Future Youtuber
    Future Youtuber 4 თვის წინ

    Waaaa... Asal episode ni sedihhh😭...

  • haziela anis
    haziela anis 4 თვის წინ

    Ju ni macam joker laki aku cakap.

  • Poziah Othman
    Poziah Othman 4 თვის წინ

    Org klu sudah bertaubat..dia akan ingat dosa2 lama nya 😥 bergitulah opah kita ni..