Bukan Gadis Biasa (2020) | Episod 21 Λήψη

Αποστολή στους φίλους σας
Προσθήκη
  • 16 მაი. 2020

  • Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya ‘emak’. Cinta adalah sesuatu yang asing baginya. Pertemuan semula Amirul dengan Johana membuatkan Amirul yakin tentang perasaannya. Hidup Johana sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amirul yang degil tetapi berprinsip. Kemunculan adik Rayyan, Amer membuatkan Jo rasa terpukul. Si mata keranjang itu cuba mencari jalan 'fast track' ke hatinya sedangkan Amirul yang terlebih dahulu ada masih setia menanti. Takdir memerangkap dirinya di antara tiga hati yang bersaudara. Mampukah dia terus menipu diri? Atau haruskah dia pulang kepada fitrah, memilih jalan bahagianya bertemankan sekeping hati yang lain?

Σχόλια

  • wanniebeth
    wanniebeth 6 თვის წინ

    Spe x prnh tinggl crita ni . Like dulu ya .

  • aira thani
    aira thani 6 თვის წინ

    Spe tak prnh tertinggal ep 1 hngga seterusnya

  • Dhia Hannah Mirza
    Dhia Hannah Mirza 6 თვის წინ

    Nape nak habis Tu lain dari episode yg lain?

  • Belajar Memasak
    Belajar Memasak 6 თვის წინ

    ●1.45 am ●

  • Farhana Farhana
    Farhana Farhana 6 თვის წინ

    Seronok tengok bukan gadis biasa ni best sgt² marah ade gembira ade sedih ade

  • Hafiz Karim
    Hafiz Karim 6 თვის წინ

    Like dlu..lps terawih layan...geng rayyan like la😘😘

  • Annisa Chaniago
    Annisa Chaniago 6 თვის წინ

    Saya dari Indonesia,suka sekali film Malaysia,,😁

  • Poziah Othman
    Poziah Othman 6 თვის წინ

    Org klu sudah bertaubat..dia akan ingat dosa2 lama nya 😥 bergitulah opah kita ni..

  • Anis Haziela Mahmud
    Anis Haziela Mahmud 6 თვის წინ

    Ju ni macam joker laki aku cakap.

  • The Ainuls
    The Ainuls 6 თვის წინ

    Bagusnya. Dalam tv tadi, di 'beep' kan perkataan berambus. Sebab anak² aku suka tgk citer ni...

  • wak bobber
    wak bobber 6 თვის წინ

    Suka nengok citer ni, tp, apasal mcm x cukup syarat plak episod hari ni.. Mcm tak abis je citer.. Aduh.. Sikit kecewa

  • T TG
    T TG 6 თვის წინ

    Ju nie kalakar lh...hahahaha

  • Hantu Malam
    Hantu Malam 6 თვის წინ (რედაქტირებული)

    Assalammualaikum buat semua dan selamat berpuasa

  • syeth mujahid
    syeth mujahid 6 თვის წინ

    Tips bersalam raya,

  • zzz zzz
    zzz zzz 6 თვის წინ

    Jahat naw juliana ni....ni baru drama belum real life lagi..klau real life ni dah lama kena bantai..buat org panas ja..comel jo pakai baju raya kecik omey ja

  • Billy Argenta
    Billy Argenta 6 თვის წინ

    KEMAIN NO SPOLLER NO DRAMA NO REVENGE NO PASSION NO EVERYTHING NO TRUTH AND NOW HARI RAYA SPECIAL BUKAN GADIS BIASA WILL BE HAPPY ENDING IS yes Happy Everlly After

  • Billy Argenta
    Billy Argenta 6 თვის წინ

    After this Controvertion Now Happy Everlly After bukan Gadis biasa is Over Ayda Jebat maraming salamat PO Kapamilya

  • Billy Argenta
    Billy Argenta 6 თვის წინ

    No More Spoller Bukan Gadis biasa Officially Ending

  • encik ramzy tonton_my
    encik ramzy tonton_my 6 თვის წინ

    mereka dh raya.. hurm.. siap dpt beraya kt kg lagi... bsalam salaman..bermaaf maaffan.. di pagi raya indah ini.. 🎵 eh termenyanyi lak...😭 selamat hari raya aidilfitri.. indahnya suasana Hari raya.. tahun ni kita beraya DOK UMAH..xleh kunjung mengunjung..

  • Seriousbae
    Seriousbae 6 თვის წინ

    Terhibur baca komen. Semua marah. Ingat ni lakonan je. Kesian pelakon kena kecam. Pandai sangat bawak watak pun susah. Macam kayu pun susah. 😅