Bukan Gadis Biasa (2020) | Episod 17 Λήψη

Αποστολή στους φίλους σας
Προσθήκη
  • 12 მაი. 2020

  • Pelakon: Ayda Jebat, Remy Ishak, Sheila Rusly, Nazim Othman, Mas Khan, Lia Natalia, Ako Mustapha, Shajiry, Haeriyanto Hassan, Zarul Umbrella, Balkisyh Semundur Khan, Ozlynn, Chacha Maembong, Idzham Ismail Bermulalah episod dimana Johana kini bergelar isteri kepada Rayyan. Raja Suffian sibuk berusaha untuk mencari kebenaran tentang Aisya adakah benar-benar anaknya. Raja Muzaffar pula sibuk dengan urusan kerjanya dan mengharapkan 100% urusan menjaga Opah Aminah keatas tangan Juliana dan Amer. Opah Aminah mula menunjukkan genjala sakit, seolah-olah dia rindukan Johana yang telah lama tidak melawatnya. Juliana pula seolah-olah membiarkan Opah Aminah terseksa dan tidak diperdulikan (Hukum Karma, dahulunya Opah Aminah membiarkan Edora sakit sendirian kini Juliana menantu kesayangannya pula membiarkan Opah Aminah sakit tak dipedulikan. --- Tonton episod penuh di: http://www.tonton.com.my Langgan Youtube kami: ► TV3: https://bit.ly/2u3wcJV ► TV9: https://bit.ly/2ML14If ► DS: https://bit.ly/2KuVyXd Ikuti Instagram kami: ► TV3: https://www.instagram.com/tv3malaysia/ ► TV9: https://www.instagram.com/tv9malaysia/ ► DS: https://www.instagram.com/dramasangat/

Σχόλια

  • OKLEK oklek
    OKLEK oklek 4 თვის წინ

    sape rasa rayyan hensem likee

  • Riyad Habil
    Riyad Habil 4 თვის წინ

    Actually, rasa sedih bila tgk Rayyan kena keluarkan kawan die dri rumah

  • Shamizaa Amanda
    Shamizaa Amanda 4 თვის წინ

    Semak,biadap,memang

  • Muhaimin rosli
    Muhaimin rosli 4 თვის წინ

    Korang ade rase x...walaupon ni belakon,tpi mesti ade rase sakit hati tgok pelakon²yg jahat...tpi rase macm nk marah...tpi maklumlah ni filem kan😂😂😂

  • Rozzielove Rozzievialene
    Rozzielove Rozzievialene 4 თვის წინ

    Member : ehh kau tgok cter apa mlm ni ?

  • cahya pelangi
    cahya pelangi 4 თვის წინ

    Drama kalau ada Remy Ishak confirm meletop..mmg real..

  • broken heart
    broken heart 4 თვის წინ

    sapa rasa cite ni best gile😊

  • Jaana Soul
    Jaana Soul 4 თვის წინ

    Ketagih teruk cita ni. Bukan beshe2

  • Cik Nur
    Cik Nur 4 თვის წინ

    alhamdulillah uja dgn jo da baik² ,itu baru namanya sahabat dunia akhirat ,biasalah manusia tk pernah lari dri buat silap. Geram la tengok opah merajuk cute sngat 😂 ,jeling mata angkat kening 🤣. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ opah. Tak sabar nk tengok episod esk ,jo sound hanim sbb tampar suami dy ,wow 😍

  • Bunga rozs
    Bunga rozs 4 თვის წინ

    Geram plak dgn si anak manja n si mak rambut serunding tu... Anak dye yg kuang ajo... 🙄

  • Ajeri Samad
    Ajeri Samad 4 თვის წინ

    aku dh record masa mama amir letak ubt dlm air tu. nanti episod 18 aku nk tnjuk kt papa rayyan. siap lh kau. padan muka

  • On xOn
    On xOn 4 თვის წინ

    Asal aq tengok ozzlyn ni dh mcm Marilyn Monroe versi jahat.. Hahhahaha

  • sayang chenta
    sayang chenta 4 თვის წინ

    The best of drama wuu

  • Kampung People
    Kampung People 4 თვის წინ

    27:20

  • Rockstar Gaming
    Rockstar Gaming 4 თვის წინ

    Cerita ni paling nicelah dalam hidup aku , sapa setuju sila like

  • Nur Fatihah
    Nur Fatihah 4 თვის წინ

    Dah lame dah tunggu cite nii.....alhamdulillahh , keluar jugak

  • Nurin Amrinaa
    Nurin Amrinaa 4 თვის წინ

    Yeahhh ujah daa baik ngn jo, biasa lah manusia tak lari dari kesalahan, dan sekuat ii seseorang adalah yang meminta maaf, syabas lah bukan gadis biasa👍🏻❤️

  • Tengku Jon Channel
    Tengku Jon Channel 4 თვის წინ

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

  • adli lutfi
    adli lutfi 4 თვის წინ

    Hahahahaha kenapa Remy ishak Di panggil "bapak" 😂 tak kene😂😂

  • Suhaila Said
    Suhaila Said 4 თვის წინ

    Joe kawin Ngan Rayyan sebab nk jaga Aisyah