Azim, Syabil, Muaz, Zahir, Qiff – Iman Mutiara 2020 versi #dudukrumah Λήψη

Αποστολή στους φίλους σας
Προσθήκη
  • 16 მაი. 2020

  • Azim, Syabil, Muaz, Zahir, Qiff – Iman Mutiara 2020 versi #dudukrumah Muat turun nada dering ‘Iman Mutiara 2020’! DiGi: Taip *233*2958622# Maxis: Taip *131*657157# U Mobile: Taip CRM 9788199 to 28383 Celcom: Taip *323*619621# Melody & Lyric: Nazrey Johani Additional Lyric: Hafiz Hamidun Producer: Hafiz Hamidun Music Arrangement: Wan Saleh Vocal Arrangement: Hafiz Hamidun Recording Studio: Arteffects Mixing Engineer: Greg Henderson Master Engineer: Hafiz Hamidun Dengarkan "Iman Mutiara 2020": https://SMMY.lnk.to/ImanMutiara2020LY Follow Azim! Twitter: https://twitter.com/azimothmann Instagram: https://instagram.com/azimothmann?igs... Follow Syabil! Twitter: https://twitter.com/syabilzulkufli1 Instagram: https://instagram.com/syabilzulkufli?... Follow Muaz! Facebook: https://www.facebook.com/muazmus Twitter: https://twitter.com/muazaqim Instagram: https://instagram.com/m.muaz?igshid=1... Follow Zahir! Twitter: https://twitter.com/zxhr7 Instagram: https://instagram.com/zahirzxm?igshid... Follow Qiff! Twitter: https://twitter.com/qiffx Instagram: https://www.instagram.com/qiffx/?igsh... #ImanMutiara2020 #dudukrumah © 2020 Sony Music Entertainment Malaysia Sdn Bhd All rights reserved. Unauthorised reproduction is a violation of applicable laws.

Σχόλια

  • Syabil Zulkufli
    Syabil Zulkufli 6 თვის წინ

    Keep streaming guys ! ❤️🙏🏻

  • Sara Nusaibah
    Sara Nusaibah 6 თვის წინ

    Nyanyi dah best. Hopefully boleh bawa imej remaja Islam yg lebih baik. Rambut tu cikgu tak brp berkenan. 😂

  • Vanila Coklat
    Vanila Coklat 6 თვის წინ

    siapa yg membesar dgn lagu ni cer like sikit ❤️❤️❤️

  • Naszzesto
    Naszzesto 6 თვის წინ

    Boys: sedap doh suara diorang

  • Vanila Coklat
    Vanila Coklat 6 თვის წინ

    seriously mmg merdu giler guys! Like siapa yg setuju? 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️

  • nur masturah
    nur masturah 6 თვის წინ

    to be honest , ni nasyid cover yang paling best i pernah dengar 🤧❤️ lots of loveeee 3

  • Nabila Aisyah
    Nabila Aisyah 6 თვის წინ

    Dia kalau sorang2 tak berapa ngam. Tapi bila gabung mcm ni, wow letop gitu. Part yg mcm koir tu best gila. Tahniah semua.

  • Ainul Munirah
    Ainul Munirah 6 თვის წინ

    Zahir voice so precious ✨

  • Suraya Azman
    Suraya Azman 6 თვის წინ

    Sedapnya suara diorg .zahir suara sedap lah ❤️

  • hasmah pauzi
    hasmah pauzi 6 თვის წინ

    Handsome la zahir dgn syabil ni suka pulak dorang ni 😍❤️❤️❤️❤️❤️

  • NISRINA NABIHAH BINTI MOHD ZURIN Moe
    NISRINA NABIHAH BINTI MOHD ZURIN Moe 5 თვის წინ

    sedapnye qiff ngn syabil tarik part tinggi..tu part fav tu klu sye nyanyi ngn kawan"..😆😆blh kongsi tips mcm mne nk cukup nafas bile lagu tu ade part tarik tinggi camtu?😅

  • Aina Khairina
    Aina Khairina 6 თვის წინ

    Zahir,azim,syabil,muaz ngn qiff best odo em..dok ulang byk kli dh ni ha✌🖤

  • alisa Abdullah
    alisa Abdullah 6 თვის წინ

    syabill , qiff , zahirr 😻❤❤

  • nazeefah ariff
    nazeefah ariff 6 თვის წინ

    frankly speak, this remake and the music arrangement mmg terbaikk!!✨❤❤❤

  • Afif Jazimin
    Afif Jazimin 6 თვის წინ

    Terbaiklah thefivemusic semoga panjang umur, murah rezeki dan berjaya dunia akhirat kelak salam ramadhan

  • vidio stefan william
    vidio stefan william 6 თვის წინ

    Sedap nye suara dioran ni weh tenang je degar 😍😍😍😍

  • ema ardilla
    ema ardilla 6 თვის წინ

    Ini kali pertama i tengok persembahan yang paling baik❤Korang memang tak pernah kecewakan peminat❤Love you all❤

  • zolomah tob
    zolomah tob 6 თვის წინ

    senyap suare korang maybe dah bole da buat lagu nasyid lagi rawrr ❤️

  • Aisyah Haffez
    Aisyah Haffez 6 თვის წინ (რედაქტირებული)

    i think 1k views dari i sorang je! hahahaha. yaallah cairnya. berterabur iman 😞✨

  • muhdzawawi Norazman bin Jaafar
    muhdzawawi Norazman bin Jaafar 6 თვის წინ

    Seriously,zahir paling best🤙